Välkommen på läger

Aktuell info >

IMAG3048 

Vi ses i Västerås 15–17 maj 2020

Vi startar lägret på fredagseftermiddagen på Campingen. Under många år har lägret varit på Hammarö, men 2020 har vi av lite olika anledningar valt att välja en ny plats. Boendet är på Västerås Mälarcamping, med fina omgivningar och bland annat ett hundbad. Största delen av våra aktiviteter kommer att vara på Västerås Lokala Kennelklubb några kilometer ifrån boendet.

Anmälan öppnar 1 februari! Anmäl dig nedan! 
Lägerkostnad: 500:- för första hunden, andra vovven 200:- du behöver max betala för två hundar. Lägret passar vana som ovana hundägare.

På lägret kan du under några dagar aktivera dig med din portis men också mingla, fika, promenera, prata, grilla och ha det trevligt. 

Favoritämnet framför alla är såklart PORTISAR!! Äntligen får du frossa i portisens alla härliga och ibland mindre härliga, sidor tillsammans med andra ”portisnördar” utan att någon tycker att du är ett dugg konstig.

Vi startar lägret på fredagseftermiddagen 15 maj med någon aktivitet på campingen, för de som har hunnit komma. Lördagen och söndagen fylls av aktiviteter tillsammans med din hund, så som rallylydnad, agility, nosework, tipspromenad och en massa annat. Nyhet för året blir att vi kommer ha ett Klubbmästerskap i Nosework. Du behöver inte ha genomfört ett doftprov men måste ha tränat Nosework med din hund och du som förare måste ha god kännedom om grenen.

På lördagskvällen är det gemensam grill på campingen.

På söndagen genomförs vårt klubbmästerskap i Agility, där alla är välkomna att delta, endera som ivriga påhejare eller som tävlande. 
Reglerna är generösa och passar såväl nybörjare som erfarna.

Vill du skänka priser, baka bröd till caféet eller leda en aktivitet så tar vi i lägerkommittén tacksamt emot insatsen. Maila eller ring och berätta vad just du kan bidra med.  

Välkomma/Ingela, Pia, Jenny och Ewa
lager@portugisisk-vattenhund.nu  0709-583306      
  


Boendealternativ Västerås - stuga bokar du genom klubben vid anmälan.

Husbil/huvagnscamping bokar du själv direkt till campingen.

Enklare campingstuga nr 1–5, 2 bäddar
Med två bäddar bestående av en våningssäng med 120 cm underbädd och 80 cm överbädd passar detta enkla boende den lilla familjen eller dig som reser ensam. I stugan finns pentry med kylskåp, mikro, kaffebryggare och köksgeråd samt tv med grundutbud. Toalett och dusch finner ni i servicehuset strax intill. Bilen kan parkeras i anslutning till stugan. Vatten ej indraget.

Pris: 1190: - två nätter 15–17 maj

Enklare campingstuga nr 9, 4 bäddar
Denna campingstuga har fyra bäddar fördelade på två separata sovrum med en våningssäng i varje. I stugan finns pentry med kylskåp, mikro, kaffebryggare och köksgeråd samt tv med grundutbud. Toalett och dusch finner ni i servicehuset strax intill. Bilen kan parkeras i anslutning till stugan.  Vatten ej indraget.

Pris: 1790: - två nätter 15–17 maj 

Självhushållsstuga nr 40–44, 4 + 2 bäddar 
I stugan finns ett separat sovrum, med två stycken våningssängar. I allrummet finns en bäddbar soffa. Det finns toalett och dusch. I köksdelen finns spis, ugn, kylskåp, mikro och kaffebryggare samt tv med grundutbud. Täcken och kuddar finns i samtliga självhushållsstugor. Till stugan hör en trevlig liten altan och parkering finns utanför stugan.

Pris: 2290: - två nätter 15–17 maj  

Självhushållsstuga med nr 20–23, 4 + 1 bäddar 
I stugan finns två separata sovrum, ett med en 80 cm säng samt ett med våningssäng plus en loftsäng. Här finns dusch och toalett, kök med spis, ugn, kylskåp, mikro och kaffebryggare samt tv med grundutbud. Täcken och kuddar finns i samtliga självhushållsstugor. Till stugan hör en trevlig altan med utemöbler. Parkeringsplats finns intill.

Pris: 2190: - två nätter 15–17 maj 

 

Pm med information får du några veckor innan lägret.


Uppgifter märkta med * är obligatoriska! 


 

 

 

  
 

Du får mailbesked om summan du ska betala!
Betala till: Pg 171310-6 eller
swish_logo_secondary_cmyk 123 170 62 82

 

 

Om lägret

RPVH anordnar varje år ett läger i april eller maj, första gången var 2001.

Lägret har hittills varit förlagt till Hammarö Brukshundklubb i Värmland med boende på Möruddens Camping. 2020 kommer vi att vara i Västerås.

De första åren var även klubbens årsmöte förlagt i samband med lägret, men under senare år har årsmötet genomförts på andra platser i landet.

På portislägret är tanken att vi medlemmar ska träffas och umgås, få prova på olika aktiviteter och kanske lyssna till någon intressant föreläsning om något hund- och portisrelaterat ämne.


Vi provar på rallylydnad
 
Lägret brukar vara mycket välbesökt, senaste åren har det varit ca 40 personer och 30 hundar. 
Det är ett gyllene tillfälle framförallt för nya portisägare att träffa andra medlemmar. 
Det finns också några "veteraner" som deltagit på de flesta av lägren vilket väl vittnar om hur trevligt vi har det.