Omplacering

Här finner Du hänvisning gällande omplacering av hundar. De hundar som finns med här har anmälts för omplacering av nuvarande ägare eller uppfödaren. Observera att RPVH inte kan ta något ansvar för de uppgifter som lämnats om hunden.

Notera också att alla hundar som finns för omplacering kanske inte finns med här, kontakta vår valphänvisare för att höra om det finns andra hundar än de som står med här.

Mail till RPVH Valphänvisning


Omplacering 

Vi letar nu efter ett nytt hem till vår älskade Chaplin " Amazing Selmas exhausted Rocky"  född  2012 10 22 Amazing Selmas exhausted Rocky 

Chaplin mår bäst i  lantlig miljö där han kan strosa fritt och bara vara.  

Chaplin är en underbart tokig kille som man skrattar med varje dag men han är lättstressad och behöver komma till någon utan småbarn och någon som inte har ett allt för stressigt liv.

Han kan bo med annan hund om den är en lugn och trygg individ annars bor han helst ensam. 

Vi har tränat rallylydnad, drag och nosework och han har godkänt anlagsprov i viltspår.  

Den som tar över Chaplin  bör inte ha  stora tävlingsambitioner utan träna för rolig aktivering. 

Kontakt sker först via mail, madeleine.rubach@hotmail.com

 

Omplacera din hund

Vi rekommenderar att du i första hand tar kontakt med hundens uppfödare. Kanske kan du få hjälp att lösa omplaceringen där. I annat fall kontaktar du klubbens valphänvisare.

För att vi ska kunna hänvisa omplaceringen behöver vi följande uppgifter: hundens namn, registreringsnummer, ålder, kön, färg och uppgifter om varför den behöver omplaceras. Naturligtvis är det en fördel om du bifogar ett foto på hunden. Du måste också ange ditt namn, telefonnummer och mailadress om du har!
Du kan välja om du vill att din hund ska vara med på listan på hemsidan och då skrivs du själv ut som kontaktperson, eller om den endast ska finnas hos valphänvisarna och då förmedlar valphänvisarna kontakten mellan dig och eventuella intressenter.

Hänvisningarna placeras i den ordning de kommer in och plockas bort efter fyra veckor. Förlängning av hänvisningen kan begäras med två veckor i taget.

När du hittat ett nytt hem till din hund kontaktar du valphänvisaren igen så vi kan ta bort hunden från listan.
Lycka till!